do my computer assignment doanassignment.com what order should i do my homework
Highly recommended internet site for arctouch.com. Go to this website.
writers essay best essay writing essay to write
Click the next website for supersonic . Read what he said.

 

Prijava za radionice

Poštovani,

jako nam je važno poštovati broj sudionika radionice koje su ograničili voditelji radionica. Molimo Vas da uz željenu kombinaciju razmislite i o alternativnim radionicama u slučaju da ne možemo zadovoljiti sve vaše želje!

Unaprijed se zahvaljujemo! 

Zadar DigiT


Zagrebački Studio Kairos na Zadar DigIT-u – savršeni primjer digitalnog turizma

27/09/2013

Prvi zagrebački bed&breakfast uspio je u samo godinu dana ući u najpoznatije svjetske vodiče Lonely Planet i Rough Guide, o njemu su pisali Times, Guardian i  Independent, snimale su ga velike televizijske kuće poput Al Jazzere i Japanske televizije, a preplavio je i domaće medije. Žiri najdugovječnijeg izbora za najbolje na domaćem webu VIDI web top 100 dodjelio mu je 1. nagradu za stranicu www.studio-kairos.com u kategoriji Turizam, dok na najutjecajnijim svjetskim turističkim portalima Booking.com-u i Trip Advisoru, Studio Kairos ima bolje ocjene od prestižnih  zagrebačkih hotela!

Ovaj jedinstveni turistički kapacitet u kojem svaka soba ima svoju priču danas se može pohvaliti popunjenošću većom  od čak 90 posto i obzirom da potražnja uvelike premašuje trenutne kapacitete marke,  vlasnica Danijela Čavlović odlučila je razviti franšizu.  Godinu dana nakon otvaranja prvog zagrebačkog b&b-ja, u rujnu se u Palmotićevoj ulici u Zagrebu otvara Studio Kairos 2 s istom razinom usluge i ponudom ali nekim drugim pričama koje se provlače kroz dizajn interijera.

Iza ovog projekta stoji diplomirana novinarka Danijela Čavlović koja se nakon više od 15 godina rada u različitim industrijama (novinarstvo, TV i web produkcija, odnosi s javnošću, event menadžment), na nekoliko pozicija (novinar, glavni urednik, PR manager) i u drugačijim radnim okolnostima (redakcija, agencija, korporacija) itekako uvjerila da dobar projekt počinje s dobrom pričom, no podjednako je bitna i njegova  implementacija. Danijela će na svom primjeru pokazati kako si  u današnje doba  nijedan turistički kapacitet, ma koliko bio malen (Studio Kairos ima samo 4 sobe!), ne može priuštiti da posluje bez  (atraktivne) web stranice, vlastitog booking sustava te  profila na društvenim mrežama i svjetskim turističkim portalima. A nakon što ste gosta uspjeli privući kroz neki od on-line kanala, morate ga znati i zadržati što je moguće jedino ako mu pružite vrhunsku uslugu i  individualni pristup.

Piše: Danijela Čavlović, Vlasnica franšize bed&breakfast Studio Kairos

 

Danijela će prezentirati Studio Kairos kao poslovni i digitalni case study u sklopu prezentacije Nele Flefić iz Neuralaba, agencije koja im je radila digitalni razvoj i strategiju online prisutstva. Vjerujemo kako će njezin primjer biti od velike koristi za sve posjetitelje konferencije jer osim što kvalitetno iskorištava mogućnosti digitalnih alata, ima i neposredan uvid u mogućnosti i načine pozicioniranja na webovima kao Booking.com, Trip Advisor itd.