Zadar DigIT ide dalje: vrhunska imena na trećem izdanju konferencije

17/10/2016

Treće izdanje jedine konferencije u Hrvatskoj posvećene digitalnom turizmu ili digitalnim tehnologijama, medijima i marketingu u turizmu – Zadar DigIT – doživjet će svoje treće izdanje ovoga prosinca u Zadru – 1. i 2. prosinca – već tradicionalno uArsenalu, spomeniku kulture nulte kategorije te nezaobilaznom zadarskom destinacijom posvećenoj vrhunskim događanjima.

Ovogodišnji Zadar DigIT događa se uz organizacijsku podršku društva Ilirija d.d. kao ekskluzivnog turističkog partnera te RTL Hrvatska kao ekskluzivnog partnera. Već su poznati mnogi predavači i teme radionica, a očekuju se još neka imena i proizvodi oko kojih se organizacija još uvijek tajnovito postavlja.

Dosad su potvrđena sljedeća predavanja: Escape Studio polaznicima će otkriti mogućnosti Google Analyticsa te na istu temu održati i radionicu s ciljem da se detaljno prikaže proces i mogućnosti targetiranja posjetitelja na web stranici, Implementacija snova obuhvatit će područje digital signeagea u turizmu, SnapTap predstavit inovativan način promocije lokacija integracijom originalnog sadržaja i društvenih mreža, agencija Magic4.Club prikazat će kako se turistički proizvod treba prezentirati i pozicionirati na željenim tržištima, online medij hrTurizam pričat će o važnosti priča u turizmu, Marina Krizman iz agencije Envy predstavit će nekoliko inovativnih digitalnih kampanja koje uključuju društvene mreže te poznate influencere za promoviranje proizvoda i destinacija.

Od međunarodnih predavača organizacija je potvrdila sudjelovanje Bla Bla Cara, najpoznatije europske sharing platforme prijevoza, Turističke zajednice Njemačke(DZT – Deutsche Zentrale für Tourismus) te Vibera, poznate mobilne i tablet aplikacije koja je revolucionizirala način svakodnevne komunikacije, a čiji tehnološki noviteti omogućavaju i turističkim entitetima da svoju razinu komunikacije dignu na novu i učinkovitiju razinu.

Radionice na ovogodišnjem Zadar DigIT-u bavit će se već spomenutim naprednim mogućnostima Google Analyticsa, brendiranjem i pozicioniranjem turističkih proizvoda, uspješnom komunikacijom s klijentima putem različitih digitalnih kanala, upravljanjem svojom digitalnom prisutnošću te kreiranjem uspješnih i za konverziju optimiziranih komunikacijskih poruka i oglasa.

S obzirom da svi detalji programa nisu otkriveni do kraja, ulaznice se trenutno prodaju po povoljnim early bird tarifi od 250 kn za kotizaciju, a može ih se nabaviti direktno putem sustava Entrio.hr ili registracijom na stranicama Zadar DigIT-a.

Link za Entrio.hr

Link za registraciju.

Sve novosti o Zadar DigIT-u možete pratiti na službenim stranicama, putem službenog maila info@digitzadar.com ili preko službene Facebook stranice.

Zadar DigIT održat će se 1. i 2. prosinca u multimedijalnoj konferencijskoj dvoraniArsenal u Zadru.