Radionice na 03 Zadar DigIT-u

28/11/2016
03digitzadar-1200x606.png

Svake godine radionice koje donosi DigIT konferencija sve su kvalitetnije i traženije od posjetitelja, a kako bi pokrile što više relevantnih tema, organizacija svakoga puta mora napraviti korak više. Donosimo kratki pregled ovogodišnjih radionica koje posjetitelji DigIT-a imaju mogućnost pohađati.

1 ČETVRTAK 16.oo – 17.30 h Zorin Radovančević, Escape Studio: ‘Google Analytics u turizmu

Zorin Radovančević
Zorin Radovančević

Zorin Radovančević dolazi iz agencije Espace Studio, specijalizirane za Google Analytics te Google AdWords, a na radionici će obraditi teme

a) važnost mjerenja učinkovitosti oglašavanja i česti problemi,

b) posebnosti turističkih proizvoda i usluga

c) skrivene informacije i kako do njih

 

2. ČETVRTAK 17.3o – 19.00 h Marijana Brdovnik, Magic4.Club: ‘Kako želiš da te drugi vide?’

img_5481

Marijana Brdovnik dolazi iz agencije Magic4.Club, u kojoj zajedno s Matrinom Lucić Čanak za klijente razvijaju vizualne identitete, brending ,marketinške i PR strategije radi kvalitetnije komunikacije na domaćem i ciljanim inozemnim tržištima.

Tijekom interaktivne radionice sudionici će osvijestiti svoje vrijednosti u poslovanju; kako razmišljati prilikom razvoja imidža svog turističkog branda i na koji način plasirati priču kroz koju će ih potencijalni gosti prepoznati upravo po onome što je brandu važno i što želi istaknuti. U prvom dijelu radionice Marijana i Martina podijelit će iskustva kroz primjere iz vlastitog poslovanja te odgovoriti na pitanje kako povezati temu pojedinog turističkog branda s komunikacijskim kanalima te plasirati priče zanimljive ciljanoj publici.

Tijekom drugog dijela sudionici će se aktivnije uključiti te kroz interaktivni dio osvijestiti na koji način postići da ih drugi vide kako oni žele.

3. ČETVRTAK 17.3o – 19.00 h Vice Božić, GoAds: ‘Kako privući goste i povećati booking uz Google AdWords?’

vice

Tijekom jednosatne radionice Vice će na primjerima iz prakse pokazati najnovije trendove i najučinkovitije metode za privlačenje gostiju i povećanje bookinga putem Google AdWordsa. Na ovoj radionici ćete naučiti kako izbjeći najčešće greške pri postavljanju kampanja, kako odabrati odgovarajući tip kampanje ovisno o ciljevima, kako kreirati listu ključnih riječi, kako pisati i dizajnirati učinkovite oglase, te kako optimizirati odredišnu stranicu za konverzije. Bez obzira da li tek planirate svoju prvu kampanju, ili već koristite Google AdWords, na ovoj ćete radionici saznati brojne korisne trikove i savjete uz pomoć kojih možete vrlo brzo ostvariti mjerljive prodajne rezultate.

4. PETAK 16.45 – 18.15 h Nenad Vukušić i Nebojša Grbačić , Copyraonica: ‘Kako bolje i uvjerljivije pisati i lakše prodavati na webu i društvenim mrežama’

nenad_nebojsa

Nenad Vukušić i Nebojša Grbačić izniman su tim koji se bave otkrivanjem tajni copwriterskog posla – u sklopu Copyraonice pomažu svojim klijentima kako razviti copywriterske moći i pisati za web. Znaju kako efikasno iskoristiti prostor na web stranici, u newsletteru ili na društvenim mrežama.

Kroz njihovu radionicu copywritinga i pisanja za web prošlo je više od 250 ljudi iz malih, srednjih i velikih tvrtki. Radili su interne treninge i edukacije te ojačavali agencijske copywritere novim znanjima i vještinama.

Na Zadar DigIT radionici „Kako bolje i uvjerljivije pisati i lakše prodavati na webu i društvenim mrežama“ copywriter Nenad i urednik Nebojša podijelit će s vama trikove, tajne i najbolje prakse za pisanje web stranica, društvenih mreža, članaka, landing stranica, bannera, naslova i micro copyja – sve kako bi pisali bolje, uvjeravali više i bolje prodavali svoje proizvode.

 

5. PETAK 16.45 – 18.15 h Marko Mišulić, Rentlio: ‘Automatizacija poslovanja u svrhu povećanja proaktivnosti prodaje’

Marko Mišulić
Marko Mišulić

Marko Mišulić je osnivač i direktor Rentlija, višestruko nagrađivane domaće aplikacija koja automatizira poslovanje, eliminira stres i administraciju iz upravljanja manjim, naprednim objektima u turizmu (malim hotelima, apartmanima, malim kampovima, hostelima).

Na radionici „Automatizacija poslovanja u svrhu povećanja proaktivnosti prodaje“  će se kroz primjere iz prakse i rada u samoj aplikaciji prikazati sve prednosti korištenja naprednih tehnologija u upravljanju i automatizaciji poslovanja manjih objekata u turizmu. Bavit će se pitanjima prednosti automatizacije, kako funkcionira koncept channel managementa i na kojim tehnologijama se bazira, korištenje OCR tehnologije u svrhu skraćivanja procesa prijave gostiju turističkoj zajednici te uloga vlastite web stranice objekta u prodajnoj strategiji.