Nenad_Nebojsa-1200x800.jpg

Radionica: Kako uspješno komunicirati putem svojih digitalnih platformi – saznajte od Copyraonica tima!

03/11/2016

Nenad Vukušić i Nebojša Grbačić izniman su tim koji se bave otkrivanjem tajni copwriterskog posla – u sklopu Copyraonice pomažu svojim klijentima kako razviti copywriterske moći i pisati za web. Znaju kako efikasno iskoristiti prostor na web stranici, u newsletteru ili na društvenim mrežama.

Kroz njihovu radionicu copywritinga i pisanja za web prošlo je više od 250 ljudi iz malih, srednjih i velikih tvrtki. Radili su interne treninge i edukacije te ojačavali agencijske copywritere novim znanjima i vještinama.

Nebojša Grbačić piše i uređuje po webu već 10 godina. Kao novinar i urednik u velikim medijima, a potom kao copywriter i digitalni specijalist po marketinškim i PR agencijama za velike klijente. Radio je na četiri političke kampanje, vodio 30-ak brendova na Facebooku, a educirao još toliko. Smišlja aktivacije, aplikacije, strategije, web stranice i vodi sadržajnu agenciju Cvoke.

S druge strane, Nenad Vukušić piše copy već 15 godina. Zanat je pekao po agencijama kako bi iz drugog pokušaja postao freelancer. Pisao je Kolektivu, Njuškalo, T-HT, Maistru, Pickbox, globalno lansirao Enfojer… Mogli bismo nabrajati do sutra. Zadnjih par godina pomaže ljudima i kompanijama pisati efikasnije.

Na Zadar DigIT radionici „Kako bolje i uvjerljivije pisati i lakše prodavati na webu i društvenim mrežama“ copywriter Nenad i urednik Nebojša podijelit će s vama trikove, tajne i najbolje prakse za pisanje web stranica, društvenih mreža, članaka, landing stranica, bannera, naslova i micro copyja – sve kako bi pisali bolje, uvjeravali više i bolje prodavali svoje proizvode.

Ulaznice se trenutno prodaju po 350 kn za kotizaciju, a može ih se nabaviti direktno putem sustava Entrio.hr ili registracijom na stranicama Zadar DigIT-a.

Link za Entrio.hr

Link za registraciju.

Sve novosti o Zadar DigIT-u možete pratiti na službenim stranicama, putem službenog maila info@digitzadar.com ili preko službene Facebook stranice.