Predavanje Ane Vjetrov na DigIT-u pokazat će kako se promovira Turistička zajednica Njemačke i kako koristi digitalne kanale!

04/11/2016

Turističku zajednicu Njemačke (Deutsche Zentrale für Tourismus – DZT) predstavljat će regionalna sales menadžerica Ana Vjetrov čiji će cilj biti predstaviti Njemačku kao turističku destinaciju. Sa sjedištem u Frankfurtu na Majni, DZT se bavi kreiranjem i provođenjem strategije i aktivnosti u cilju njegovanja pozitivnog imidža Njemačke kao turističke destinacije u inozemstvu.

Do sad su ostvarili kontinuirane uspješne suradnje s lokalnim, regionalnim i europskim partnerima u turizmu i medijima. Bezbroj je projekata na koje su ponosni, a u cijeloj priči ne nedostaje i promicanje kulture pa su tako, između ostalog, osmislili, planirali, realizirali i evaluirali 60 solističkih koncerata i 100 umjetničkih projekata u Srbiji, BiH, Italiji, Francuskoj, Njemačkoj i Japanu.

„Turizam je jedan od najznačajnijih faktora uspješnosti njemačke privrede koji utječe, kako na kvalitetu života Nijemaca tako i na brojne europske industrijske i političke tokove. Njemačka turistička organizacija temeljnim istraživanjima i promišljanjima upravnog odbora, a na osnovu statističkih podataka, procjenjuje buduće tokove, planira strategije i akcije koje potom provodi širom svojih 30 poslovnica u svijetu“, navodi Ana.

dzt_logo_tourism_025_hr

Ana Vjetrov će na predavanju „Od svjetskog prvenstva u nogometu do inovativnih digitalnih rizoma (Najbolje prakse)“ predstaviti mehanizam tematskog marketinga koji podrazumijeva selekciju godišnje teme i čitavu paletu alata koji je čine dostupnom, a koji je jedan  od glavnih uzročnika uspješnosti ove institucije. Tijana ističe kako je posebno zanimljivo da od 2012. godine DZT postupno, ali potpuno, preusmjerava fokus s tiskanih i elektroničkih (u klasičnom smislu riječi) na digitalne kanale komunikacija te uvodi trendove krosmedijalnim kampanjama koje obuhvaćaju sve dostupno – stranice, društvene mreže, aplikacije, igrice i inovativne novonastale kreacije.

Ulaznice se trenutno prodaju po 500 kn za kotizaciju, a može ih se nabaviti direktno putem sustava Entrio.hr ili registracijom na stranicama Zadar DigIT-a.

Link za Entrio.hr

Link za registraciju.

Sve novosti o Zadar DigIT-u možete pratiti na službenim stranicama, putem službenog maila info@digitzadar.com ili preko službene Facebook stranice.