Predavanje Marine Krizman: ‘Maistra i TZ Istra: online priča o hotelskom brendu i destinaciji’

15/11/2016
MKrizman.jpg

Koji su izazovi turističkih brendova u online svijetu? Kako biti i ostati kreativan u svakodnevnoj komunikaciji na društvenim mrežama? Što je influencer marketing i kako funkcionira? Na svom će predavanju “Maistra i TZ Istra: online priča o hotelskom brendu i destinaciji” na ova pitanja odgovarati chief travel officer iz agencije Envy – Marina Krizman. Pritom će predstaviti tri Maistrina hotela – Lone Hotel, Monte Mulini Hotel i Hotel Adriatic – kroz njihovu online priču i pozicioniranje na društvenim mrežama. Diferencijacija hotela kroz prenošenje brend vrijednosti u online svijet, kvalitetan storytelling, kreiranje strateških smjernica u digitalnoj komunikaciji i video kao najvažniji medij u promociji turističkog brenda su teme kojih će se dotaknuti u prezentaciji.

Drugi dio predavanja obuhvaća priču o Share Istria kampanji, influencer marketing inicijativi Turističke zajednice Istra. Prezentirat će se prednosti koje donosi ovaj oblik marketinga destinacije, ključni influenceri, vođenje digitalnih kanala i oglašavanja te odjek i rezultati u online svijetu.

Marina dolazi iz Envyja, full service marketinške agencije s uredima u Zagrebu i Frankfurtu. Virtual Reality projekt za lansiranje novog Audi A4 modela, kreativna video kampanja za Lone Hotel, vođenje digitalnog marketinga u sklopu Share Istria influencer marketing kampanje za Turističku zajednicu Istre samo su neki od njihovih nedavnih projekata.

Surađuju s nacionalnim i internacionalnim klijentima iz različitih industrija (Audi, Volkswagen, Porsche, Karlovačko, Southern Comfort), ali je njihov najveći fokus na turističkoj industriji uz suradnje i projekte s turističkim zajednicama (TZ Rovinj, TZ Istra), hotelima (Maistra, Sunčani Hvar, Lav Meridien Split, Rocco Forte Hotels,…) i festivalima  kao što su Ultra Europe, Poreč Open Air Festival, MTV Summberblast, Tomorrowland te World Club Dome.