Predavanje Gorana Rihelja – HrTurizam.hr –„Važnost pričanja priče u turizmu“  

07/11/2016
FO0A9047_12_small-e1478515939961.jpg

Turizam se sastoji od emocija, doživljaja i priče. Jedan od problema našeg turizma je što se sramimo samih sebe i što ne pričamo naše priče, nego prodajemo uglavnom sunce i more. Goran Rihelj, vlasnik i glavni urednik turističkog news portala HrTurizam.hr, pobrinut će se da na njegovom predavanju „Važnost pričanja priče u turizmu“ naučite upravo to.

„Moramo biti to što jesmo i iskoristiti našu najveću turističku vrijednost  – a to je nevjerojatna raznolikost i priče.  Pričajmo naše priče, a ne da stalno budemo kopija neke druge destinacije kao, na primjer, nova Toscana ili Monaco. Imamo se čime ponositi i samo to lijepo moramo upakirati I ispričati priče“, istaknuo je Goran.

Goran je okrunjen nagradom najčitanijeg blogera Večernjakove blogosfere u 2015. godini što je samo jedan od njegovih velikih uspjeha. Portal HrTurizam.hr uspio je pozicionirati kao glavno mjesto i izvor informacija u turizmu za turističke djelatnike u Hrvatskoj.

hrturizam-logo

Ulaznice se trenutno prodaju po cijeni od 350 kn za kotizaciju, a može ih se nabaviti direktno putem sustava Entrio.hr ili registracijom na stranicama Zadar DigIT-a.

Link za Entrio.hr

Link za registraciju.

Sve novosti o Zadar DigIT-u možete pratiti na službenim stranicama, putem službenog maila info@digitzadar.com ili preko službene Facebook stranice.