Predavanje Berislava Marszaleka – kako promovirati lokaciju kroz zabavni i oroginalni sadržaj

07/11/2016
profile.png

Berislav Marszalek, direktor i suvlasnik SnapTap d.o.o. i Entrio tehnologije d.o.o., diplomirani je inženjer automatike na FER-u. Već 2011. godine pokrenuo je Entrio d.o.o., inovativnu platformu za prodaju ulaznica, a tri godine kasnije pokreće SnapTap. SnapTap razvija interaktivna rješenja za aktivaciju posjetitelja na eventima i promociju brenda kroz njihove profile na društvenim mrežama.

Na svom će predavanju predstaviti inovativan način promocije lokacija integracijom originalnog sadržaja i društvenih mreža. Inovativnost i kreativnost samo su neke od karakteristika stranice snaptap.it koja svojim jednostavnim, pa čak i humorističnim pristupom odmah klijenta uvodi u svijet brojnih tehnoloških mogućnosti o kojima će Berislav pričati.

snaptap

Ulaznice se trenutno prodaju po cijeni od 350 kn za kotizaciju, a može ih se nabaviti direktno putem sustava Entrio.hr ili registracijom na stranicama Zadar DigIT-a.

Link za Entrio.hr

Link za registraciju.

Sve novosti o Zadar DigIT-u možete pratiti na službenim stranicama, putem službenog maila info@digitzadar.com ili preko službene Facebook stranice.