Marko Mišulić – Rentlio – ‘Automatizacija poslovanja u svrhu povećanja proaktivnosti prodaje’

07/11/2016
rentlio-misulic-4-1200x799.jpg

Marko Mišulić je osnivač i direktor Rentlija, višestruko nagrađivane domaće aplikacija koja automatizira poslovanje, eliminira stres i administraciju iz upravljanja manjim, naprednim objektima u turizmu (malim hotelima, apartmanima, malim kampovima, hostelima).

Na radionici „Automatizacija poslovanja u svrhu povećanja proaktivnosti prodaje“  će se kroz primjere iz prakse i rada u samoj aplikaciji prikazati sve prednosti korištenja naprednih tehnologija u upravljanju i automatizaciji poslovanja manjih objekata u turizmu. Bavit će se pitanjima prednosti automatizacije, kako funkcionira koncept channel managementa i na kojim tehnologijama se bazira, korištenje OCR tehnologije u svrhu skraćivanja procesa prijave gostiju turističkoj zajednici te uloga vlastite web stranice objekta u prodajnoj strategiji.

Marko je pokrenuo Rentlio 2014. godine nakon gotovo osam godina rada u financijskoj industriji. U travnju 2014. godine daje otkaz kako bi se mogao potpuno fokusirati na razvoj Rentlija i pripremu proizvoda za međunarodno tržište nakon uspješnog lansiranja proizvoda na domaćem tržištu u ožujku 2015. godine. Rentlio broji korisnike u osam različitih europskih zemalja, a prvi put je široj javnosti predstavljen upravo na Zadar DigIT-u 2014. godine.

logo-rentlio

 

Ulaznice se trenutno prodaju po cijeni od 350 kn za kotizaciju, a može ih se nabaviti direktno putem sustava Entrio.hr ili registracijom na stranicama Zadar DigIT-a.

Link za Entrio.hr

Link za registraciju.

Sve novosti o Zadar DigIT-u možete pratiti na službenim stranicama, putem službenog maila info@digitzadar.com ili preko službene Facebook stranice.