Magic4.club na DigIT-u: predavanje i radionica o savršenom brendingu vašeg turističkog proizvoda!

02/11/2016
IMG_5481-1200x632.jpg

Zadar DigIT jedina je konferencija u Hrvatskoj koja dublje ulazi u svijet digitalnih tehnologija i digitalnog turizma, a nova znanja pružit će važna imena iz tog svijeta. Postoje tehnološki alati koji danas pokreću svijet, a ne saznati i znati više o tome, bilo bi uzaludno traćenje bezbrojnih mogućnosti koje tehnologija nudi. Gosti DigIT-a će se sami moći u to uvjeriti kroz predavanja i radionice o naprednim mogućnostima Google Analyticsa te će se baviti temama uspješnog komuniciranja i brendiranja kao i pozicioniranjem turističkih proizvoda. Kako se upravlja vlastitom digitalnom prisutnošću ili kreiraju uspješne komunikacijske poruke,  također će biti neke od tema ovih vrhunskih predavača.

Brending agenciju magic4.club predstavit će Marijana Brdovnik i Martina Lucić Čanak koje surađuju s turističkim brendovima vezano uz promotivne aktivnosti i njihovo pozicioniranje na regionalnom tržištu kroz širenje poslovne i prodajne mreže partnera. Za svoje su klijente razvile vizualne identitete, brending, marketinške i PR strategije radi kvalitetnije komunikacije na domaćem i ciljanim inozemnim tržištima.

Tijekom interaktivne radionice „Kako želiš da te drugi vide?“ sudionici će osvijestiti svoje vrijednosti u poslovanju; kako razmišljati prilikom razvoja imidža svog turističkog branda i na koji način plasirati priču kroz koju će ih potencijalni gosti prepoznati upravo po onome što je brandu važno i što želi istaknuti.

„U prvom dijelu radionice podijelit ćemo iskustva kroz primjere iz vlastitog poslovanja te odgovoriti na pitanje kako povezati temu pojedinog turističkog branda s komunikacijskim kanalima te plasirati priče zanimljive ciljanoj publici“, objasnila je Lucić Čanak. Tijekom drugog dijela sudionici će se aktivnije uključiti te kroz interaktivni dio osvijestiti na koji način postići da ih drugi vide kako oni žele.

Martina Lucić Čanak će se na predavanju „Izazovi u pozicioniranju turističkih brendova“ osvrnuti na primjere iz vlastitog poslovanja i kako pomoću promatranja pojedinog tržišta iz perspektive turističkog branda kreirati strategiju koja je u skladu s njihovim vrijednostima, načinom komuniciranja te kulturom poslovanja.

Ulaznice se trenutno prodaju po 350 kn za kotizaciju, a može ih se nabaviti direktno putem sustava Entrio.hr ili registracijom na stranicama Zadar DigIT-a.

Link za Entrio.hr

Link za registraciju.

Sve novosti o Zadar DigIT-u možete pratiti na službenim stranicama, putem službenog maila info@digitzadar.com ili preko službene Facebook stranice.

 

logo_bez_pozadine_magic4-club