Daniela Ivanova: ‘Viber (R)Evolution: from Messaging to Communication’

24/11/2016
Daniela-Ivanova-Viber.jpg.jpeg

Predavanje „Viber (R)Evolution: from Messaging to Communication“ Daniele Ivanove najbolje je opisati kroz njen vlastiti put koji ju je naposljetku doveo do Vibera.

Daniela Ivanova je menadžerica za razvoj poslovanja s velikim iskustvom u startupima i tech industriji. Diplomirala je s počastima na Haškom sveučilištu 2012. godine, gdje je studirala Međunarodnu ekonomiju i menadžment. Dvije godine kasnije specijalizirala se u digitalnim strategijama za marketing na New York Universityju u SAD-u.

Kao mlada profesionalka sudjelovala je u raznim projektima o inovaciji u digitalnom prostoru, a posljednji projekt bio je u Južnoj Koreji 2012. godine pod nazivom „Novi mediji u mladoj kulturi“. Prije dolaska u Viber, Daniela je tri godine radila kao menadžerica marketinga za SoundCloudove globalne operacije u Berlinu. Pod dojmom startup zajednica i poduzetničkog duha, Daniela se vratila u Bugarsku kako bi podržala razvoj lokalnih firmi.

Kroz predavanje će Daniela prikazati zašto je danas Viber toliko važan, kakve sve mogućnosti i novitete donosi malim i srednjim tvrtkama u turizmu te na koji se način s korinicima može uspostaviti uspješan kanal komunikacije koji ima i veliku konverzijski potencijal.

viber-logo_purple

Ulaznice se trenutno prodaju po cijeni od 500 kn za kotizaciju, a može ih se nabaviti putem sustava Entrio.hr ili registracijom na stranicama Zadar DigIT-a.

Link za Entrio.hr

Link za registraciju.

Sve novosti o Zadar DigIT-u možete pratiti na službenim stranicama, putem službenog maila info@digitzadar.com ili preko službene Facebook stranice.