Antonija Bilić Arar – Ekonomija dijeljenja i što možete naučiti od nje

23/11/2016
Antonija_Bilic_Arar.jpg

Ljudima koje ne poznajemo, ali imaju ispunjene profile i dobre ocjene na platformama ekonomije dijeljenja, vjerujemo više nego susjedima i kolegama, a gotovo jednako kao obitelji i prijateljima – pokazalo je istraživanje koje je na više od 18.000 ljudi napravio BlaBlaCar.

Specijalist za internet marketing te odnose s javnošću i upravljanje reputacijom Antonija Bilić Arar će na svom predavanju „Ekonomija dijeljenja i što možete naučiti od nje“ podijeliti svoja znanja o tehnologiji.

„Tehnologija je omogućila novo Doba povjerenja, točnije, doba u kojem ljudima koje nikad nismo upoznali ustupamo svoje domove i vikendice ili putujemo s njima.

S druge strane, institucijama i brendovima vjerujemo sve manje, a oni nam, čestim skandalima i zataškavanjima, u tome samo pomažu. Reputacija, vrijednosti i povjerenje tri su kriterija koja će zanimati potrošača sutrašnjice, a od platformi ekonimije dijeljenja tradicinalni brendovi mogu o njima puno naučiti“, smatra Antonija.

Antonija dolazi iz BlaBlaCara,  najveće svjetske zajednice za dijeljenje prijevoza s 40 milijuna članova u 22 zemlje na 3 kontinenta. Spajaju vozače koji planiraju dulje putovanje i imaju slobodna mjesta u autu s onima koji trebaju prijevoz u istom smjeru kako bi putovali zajedno i podijelili troškove putovanja. Platforma je postavljena tako da stvara pouzdanu zajednicu koje se zasniva na povjerenju, stvarnim identitetima i potpunim profilima.

Ulaznice se trenutno prodaju po cijeni od 500 kn za kotizaciju, a može ih se nabaviti putem sustava Entrio.hr ili registracijom na stranicama Zadar DigIT-a.

Link za Entrio.hr

Link za registraciju.

Sve novosti o Zadar DigIT-u možete pratiti na službenim stranicama, putem službenog maila info@digitzadar.com ili preko službene Facebook stranice.