Andrija Frinčić – Digitalna transformacija – ključ uspjeha u turizmu

28/11/2016
andrija-frincic-implementac.png

Andrija Frinčić vodi vas u svijet Implementacije Snova na svom predavanju „Digitalna transformacija – ključ uspjeha u turizmu“.

U svijetu gdje gosti žele sve i odmah i to po mogućnosti putem svojih mobilnih telefona, decision marketerima u turizmu ne preostaje drugo nego drastično promijeniti način poslovanja. Stari kanali komunikacije s gostom polako izumiru i sve se seli u jedan novi svijet u kojem vladaju digitalni nomadi. Predavanje će se fokusirati na sitne stvari, koje hoteli, restorani i barovi mogu promijeniti u svakodnevnom poslovanju kako bi digitalizirali svoje postojanje te ga učinili bržim i agilnijim, a gosta sretnijim i zadovoljnijim.

Direktor Implementacije Snova, Andrija Frinčić sanjar je u vječitoj borbi s inženjerskom stranom. Ponosni je geek te veliki zaljubljenik u tehnologiju, gadgete i društvene mreže stoga ne čudi što je s velikom ljubavlju 2013. godine pokrenuo tvrtku s kojom danas gradi svoje snove i snove klijenata širom svijeta.

A koji su to snovi i ideje koje Implementacija Snova razvija? Vrlo jednostavno – razvijati super web i mobilne aplikacije! Osim što pružaju svoje usluge drugima, razvijaju i vlastite aplikacije. Jedna od njih je njihov, kako ga nazivaju, mali superheroj DaShef, koji iz dana u dana razvija svoje supermoći. On svoje supermoći koristi kako bi hotelima, restoranima i barovima omogućio da gostima pruže novo i nezaboravno iskustvo, o kojem će rado pričati prijateljima, poznanicima, kolegama s posla, užoj i široj obitelji.

Dream_Imp_logo

 

Ulaznice se trenutno prodaju po cijeni od 500 kn za kotizaciju, a može ih se nabaviti putem sustava Entrio.hr ili registracijom na stranicama Zadar DigIT-a.

Link za Entrio.hr

Link za registraciju.

Sve novosti o Zadar DigIT-u možete pratiti na službenim stranicama, putem službenog maila info@digitzadar.com ili preko službene Facebook stranice.