Aleksandra Đermanović: ‘Content strategije novih social media kanala i primjena u turizmu’

22/11/2016
aleksandra.jpg

Ako ste već počeli razmišljati o digitalnoj marketinškoj strategiji za sljedeću turističku sezonu, ovo je predavanje koje ne smijete propustiti. Gdje god turisti odlučili otići, služe se društvenim mrežama kako bi planirali putovanje, otkrili najbolja mjesta te dijelili fotografije i osvrte na putovanje sa svojim prijateljima. Koja će biti prva digitalna destinacija koju će posjetiti? Hoće li se prvo inspirirati fotografijama pod hashtagom #croatiafulloflife i odlučiti da je Hrvatska baš ta država koju moraju posjetiti? Jesu li vam zanimljive fotografije na Instagramu dovoljne da biste privukli turiste ili ih ipak trebate kombinirati s aktivnostima na Facebooku i Twitteru? Čuli ste za Snapchat, no pitate se je li to kanal koji je primjeren vašem brendu? Sve to, pa i odgovor na pitanje “Treba li mi bot na Viber public account” pronađite predavanju „Content strategije novih social media kanala i primjena u turizmu“ Aleksandre Đermanović.

Aleksandra Đermanović osnivačica je i direktorica digitalne agencije Mediacor – full-service digitalne agencije te ekskluzivni Viberov partner za Hrvatsku. Iz svog zagrebačkog sjedišta, agencija surađuje sa brendovima u Sloveniji, Srbiji, Bugarskoj, Bosni i Hercegovini, Turskoj, Singapuru te Indoneziji pomažući im u kvalitetnom shvaćanju i implementaciji digitalnog marketinga.

mediacor

Kao iznimne projekte žele istaknuti prvi hrvatski social loyalty program koji je razvijen za Karlovačku pivovaru te je time opravdao svoju investiciju unutar 3 mjeseca čime su dokazali premisu da putem aktivnosti na društvenim kanalima mogu potaknuti prodaju u trgovinama.

Aleksandra je svojim iznimnim iskustvom u razvoju digitalnih strategija okrunjena titulom „50 poduzetnica koje nas inspiriraju“ u Women in Adria.

Ulaznice se trenutno prodaju po cijeni od 500 kn za kotizaciju, a može ih se nabaviti direktno putem sustava Entrio.hr ili registracijom na stranicama Zadar DigIT-a.

Link za Entrio.hr

Link za registraciju.

Sve novosti o Zadar DigIT-u možete pratiti na službenim stranicama, putem službenog maila info@digitzadar.com ili preko službene Facebook stranice.